2ο Wordcamp Greece στις 4 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη

Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ελληνικό Wordcamp στην Θεσσαλονίκη (Royal Hotel) για τους φίλους του WordPress!

Λίγα λόγια από το επίσημο site:

Τι είναι τα WordCamps;

Τα WordCamps είναι Open events στα οποία μπορούν να παρεβρεθούν ελεύθερα όλοι όσοι ασχολούνται με το WordPress. Η συζήτηση και οι παρουσιάσεις κυμαίνονται από απλά θέματα όπως το τι είναι και πως χρησιμοποιείται το WordPress, έως πιο σύνθετα όπως το Developing, το Theming και τα Theme Framework, το Search Engine Optimization του WordPress, τρόπους να κάνουμε το WordPress πιο γρήγορο και πολλά άλλα.

Καθώς η Open Source κοινότητα συνεχώς αναπτύσσει νέα plugins, σχεδιάζει νέα themes και υλοποιεί υπηρεσίες με βάση το WordPress, θα βρισκόμαστε τακτικά στο Wordcamp για να προσεγγίζουμε τα θέματα αυτά, μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλον.

Πως λειτουργεί

Αξιόλογοι ομιλητές από το χώρο του Web, παρουσιάζουν και συζητούν θέματα τα οποία αφορούν το WordPress. Σκοπός μας είναι οι παρουσιάσεις να αποτελέσουν το έναυσμα για να ξεκινήσει μια όμορφη συζήτηση μεταξύ μας ώστε να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ιδέες ή ακόμη και να παρουσιάσουμε δικά μας Projects βασισμένα στο WordPress.

Μερικοί από τους ομιλητές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή είναι οι Γεράσιμος Τσιάμαλος, Βασίλης Μαστοροστέργιος, Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη, Απόστολος Παπαδόπουλος, Θάνος Παπαβασιλείου, Γιάννης Δοξαράς και Βασίλης Κανονίδης.

Περισσότερα για το event μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Wordcamp Greece.

Από την μεριά μας σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους διοργανωτές, καλές παρουσιάσεις στους ομιλητές και θα τα πούμε από κοντά στις 4 Ιουνίου!  Mark your calendars!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*