Νέα εμφάνιση στα Office Web Apps, flat design παντού

Τα Office Web Apps αποκτούν νέα εμφάνιση και λειτουργίες με πιο καθαρό και flat design που θυμίζει την τελευταία έκδοση του Office 2013.

Τα Office Web Apps υποδέχονται το 2014 με νέα εμφάνιση βασισμένη στο flat design που έχει υιοθετήσει εδώ και αρκετά χρόνια η Microsoft και είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους. Οι αλλαγές αφορούν κυρίως το σχεδιαστικό κομμάτι των Word, Excel, PowerPoint και OneNote με μικρές βελτιώσεις στα σημεία για καλύτερη εμπειρία χρήσης μέσα από τον browser.

Νέα εμφάνιση στα Office Web Apps, flat design παντού

Συγκεκριμένα, το OneNote διαθέτει πλέον δύο στήλες για την εμφάνιση των κατηγοριών και των σελίδων με τρόπο παρόμοιο που θα συναντήσετε στη δωρεάν έκδοση της εφαρμογής που είναι διαθέσιμη για τα Windows 8 και Windows 8.1 μέσα από το Windows Store. Μικρή αλλά σημαντική βελτίωση καθώς διευκολύνει ακόμη περισσότερο την περιήγηση ανάμεσα στις σημειώσεις.

Νέα εμφάνιση στα Office Web Apps, flat design παντού

Επιπλέον, στο Word και Excel Web app έχει προστεθεί ένα νέο πεδίο με τίτλο «Πείτε μου τι θέλετε να κάνετε» το οποίο δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να βρείτε εύκολα και γρήγορα ενέργειες που θέλετε να εφαρμόσετε στο εκάστοτε έγγραφο. Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα προστεθεί σύντομα και στο PowerPoint Web App.

Νέα εμφάνιση στα Office Web Apps, flat design παντού

Τέλος, η εναλλαγή μεταξύ του Outlook.com, του SkyDrive, των επαφών, του ημερολογίου και των Office Web Apps έγινε ακόμη πιο εύκολη χάρη στο ανανεωμένο header στο επάνω μέρος της σελίδας.

Νέα εμφάνιση στα Office Web Apps, flat design παντού

Τα Office Web Apps είναι η δωρεάν και online έκδοση του Office 2013 που αν και δε διαθέτει τα πλήρη χαρακτηριστικά της σουίτας, ωστόσο μπορεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες του μέσου χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε online το Word, Excel, PowerPoint και OneNote μέσα από το SkyDrive αφού πρώτα συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*