Το Office Online ήρθε και φέρνει Word, Excel, PowerPoint και OneNote δωρεάν και online

Πείτε αντίο στα Office Web Apps και απολαύστε τα αγαπημένα σας Word, Excel, PowerPoint και OneNote με τη δωρεάν online σουίτα Office Online.

Εκτός από τις πρόσφατες αλλαγές στο OneDrive, πρώην SkyDrive, η Microsoft προχώρησε στο ολοκληρωτικό rebrand των Office Web Apps που πλέον απέκτησε το όνομα Office Online. Με την κίνηση αυτή, η Microsoft στοχεύει να φέρει ακόμη περισσότερους χρήστες στις δικές της δωρεάν υπηρεσίες προσφέροντας μία ολοκληρωμένη γκάμα online εφαρμογών για όλους.

Το Office.com έχει πλέον νέο σχεδιασμό και αποτελεί το σταθμό για όλες τις online σας δραστηριότητες. Μέσα από τη σελίδα μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε το Outlook.com, τις επαφές, το ημερολόγιο καθώς επίσης τις τέσσερις βασικές εφαρμογές του Office Online μεταξύ των οποίων το Word Online, Excel Online, PowerPoint Online και OneNote Online. Φυσικά, οτιδήποτε δημιουργείτε αποθηκεύονται αυτόματα στο OneDrive για να έχετε πρόσβαση παντού από κάθε υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Το Office Online ήρθε και φέρνει Word, Excel, PowerPoint και OneNote δωρεάν και online

Μάλιστα, η νέα μπάρα πλοήγησης στο επάνω μέρος κάθε σελίδας διευκολύνει ακόμη περισσότερο τόσο την εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών εφαρμογών καθώς επίσης και τη δημιουργία ενός νέου εγγράφου. Αρκετές είναι οι προσθήκες και στα νέα χαρακτηριστικά του Office Online που ανανεώνονται συνεχώς για την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Αν ψάχνετε ένα τρόπο να απομακρυνθείτε από τις υπηρεσίες της Google αρχίζοντας με τη μεταφορά από το Gmail στο Outlook.com, ή αναζητάτε απλά μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες δωρεάν λύσεις για e-mail, επαφές, ημερολόγιο, αποθηκευτικό χώρο online και τη γνώριμη σουίτα εφαρμογών γραφείου, η Microsoft φαίνεται πως το έχει πετύχει.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*