Αποθήκευση αρχείων από το Outlook.com στο OneDrive με ένα κλικ

Αποθηκεύστε με ένα κλικ στο OneDrive τα επισυναπτόμενα αρχεία που δέχεστε μέσω email από το Outlook.com inbox σας.

Το νέο χαρακτηριστικό Save to OneDrive σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε με ένα κλικ στο OneDrive όλα τα επισυναπτόμενα αρχεία που σας έχουν στείλει στο Outlook.com inbox σας. Έτσι, θα βρίσκονται πλέον συγκεντρωμένα σε ένα σημείο (φάκελο) για όλες σας τις συσκευές και η εύρεση των αρχείων που αναζητάτε θα είναι ακόμη πιο εύκολη.

Ας δούμε πώς λειτουργεί στην πράξη.

Ανοίγοντας το email με τα επισυναπτόμενα αρχεία, θα βρείτε πλέον την επιλογή Αποθήκευση όλων στο OneDrive (Save all to OneDrive). Προφανώς, πατώντας στην επιλογή τα επισυναπτόμενα αρχεία θα μεταφερθούν αυτόματα στο OneDrive και έτσι θα μπορείτε να τα ανοίξετε από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας οποιαδήποτε στιγμή.

Αποθήκευση αρχείων από το Outlook.com στο OneDrive με ένα κλικ

Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταφέρετε στο OneDrive μεμονωμένα αρχεία και όχι όλα μαζί πατώντας αρχικά στο αρχείο και έπειτα στην αντίστοιχη επιλογή, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Αποθήκευση αρχείων από το Outlook.com στο OneDrive με ένα κλικ

Όλα τα επισυναπτόμενα αρχεία θα μεταφερθούν στον φάκελο Επισυναπτόμενα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email attachments) που θα δημιουργηθεί αυτόματα την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα.

Αποθήκευση αρχείων από το Outlook.com στο OneDrive με ένα κλικ

Αυτό ήταν!

Πλέον, τα αρχεία σας βρίσκονται στο OneDrive που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το Outlook.com και να τα αναζητήσετε στο inbox σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

2 Comments

  1. Εχω δυσκολια να δημηιουργησω φακελλους στο OneDrive οπως και να μεταφερω σε αυτο αρχειο adobe .
    Που μπορω να βρω οδηγιες χρησης του ΟneDrive .

    Τα συγχαρητηριαμου για την προσπαθεια που κανεται

    φιλικα

    α.σ. δημητριαδης

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*