Το OneDrive είναι εδώ με δώρο free 8 GB για όλους

Ξεχάστε το SkyDrive. Τo OneDrive είναι πλέον στο smartphone, στο tablet και το PC και έρχεται μαζί με δωρεάν GB αποθηκευτικού χώρου από την Microsoft.

Το γνωρίζατε ήδη αλλά πλέον έγινε επίσημα. Το rebrand του SkyDrive σε OneDrive είναι γεγονός και ξεκίνησε την πορεία του από σήμερα. Με το OneDrive η Microsoft στοχεύει όλους τους χρήστες ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που έχουν επιλέξει και θέλει να φέρει το cloud και τα προσωπικά αρχεία κυριολεκτικά παντού σε κάθε υπολογιστή, σε κάθε συσκευή.

Φωτογραφίες, video, έγγραφα, μουσική, κλπ., όλα συγχρονίζονται αυτόματα από τα Windows και τα Windows Phone 8 έως το Android, το iOS και το Xbox One. Η διεύθυνση έχει αλλάξει και πλέον μπορείτε να συνδεθείτε στον OneDrive λογαριασμό σας μέσω του www.onedrive.com καθώς επίσης έχουν ανανεωθεί όλες οι εκδόσεις του OneDrive app με υποστήριξη στις πρόσφατες αλλαγές.

Μαζί με το νέο όνομα, στο OneDrive προστέθηκαν 3 νέα χαρακτηριστικά. Οι κάτοχοι Android smartphones και tablets μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών από την camera απευθείας στο OneDrive, χαρακτηριστικό που υπάρχει ήδη εδώ και αρκετό καιρό στις αντίστοιχες εκδόσεις iOS και Windows Phone 8 της εφαρμογής.

Επίσης, η κοινή χρήση video έχει γίνει ακόμη πιο εύκολη όπως ακριβώς συμβαίνει με τις φωτογραφίες. Σημαντικό χαρακτηριστικό αποτελεί και το video transcoding που σας δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής video σε κάθε συσκευή από smartphones έως τηλεοράσεις.

Το OneDrive είναι εδώ με δώρο free 8 GB για όλους

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για τα «δωράκια» με δωρεάν GB που μπορείτε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας. Έτσι, μπορείτε πλέον να αποκτήσετε έως 5 GB επιπλέον χώρου προσκαλώντας τους φίλους σας να χρησιμοποιήσουν το OneDrive προς 500 MB για κάθε επιβεβαιωμένη πρόσκληση.

Χρησιμοποιώντας την αυτόματη αποθήκευση φωτογραφιών στο OneDrive αποκτάτε άμεσα 3 GB επιπλέον χώρου στο λογαριασμό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία μέσα από την εφαρμογή του OneDrive σε Android, iOS ή Windows Phone 8.

Αν νομίζατε ότι μόνο το Dropbox μπορεί να σας προσφέρει δωρεάν χώρο στο cloud, ίσως χρειαστεί να το σκεφτείτε ξανά. Το OneDrive έχει αλλάξει και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις αντίστοιχες cloud υπηρεσίες εκεί έξω. Άλλωστε, στα Windows 8.1 είναι το cloud στα καλύτερά του.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*