Γρήγορες σημειώσεις στο OneNote με αποστολή email

Αποθηκεύστε αυτόματα τις σημειώσεις σας στο OneNote στέλνοντας απλά ένα email από οποιοδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Μία συνήθεια πολλών ανθρώπων είναι η αποστολή email στον εαυτό τους κάθε φορά που θέλουν να σημειώσουν κάτι, να κρατήσουν μία ιστοσελίδα που θέλουν να ελέγξουν αργότερα, μία εικόνα, κλπ. Αυτή η μέθοδος είναι εύκολη, γρήγορη και απλή, ωστόσο το inbox του λογαριασμού σας μπορεί πολύ εύκολα να κατακλυστεί από παρόμοιες «πρόχειρες» σημειώσεις.

Αυτό το «πρόβλημα» έρχεται να λύσει το OneNote που σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε την ίδια ακριβώς διαδικασία με τη διαφορά ότι το περιεχόμενο που θα αποστείλετε θα αποθηκευτεί αυτόματα στις Γρήγορες Σημειώσεις του OneNote και θα μπορείτε να κρατήσετε ακόμη πιο καθαρό το inbox του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

Αποστολή email στο OneNote για γρήγορες σημειώσεις από παντού

Αρχικά, θα χρειαστεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις email του λογαριασμού σας (https://www.onenote.com/emailsettings/) και να επιλέξετε τη διεύθυνση email από την οποία θα στέλνετε το περιεχόμενο στο OneNote. Πατήστε Αποθήκευση (Save) για να αποθηκευτεί η νέα σας ρύθμιση.

Γρήγορες σημειώσεις στο OneNote με αποστολή email

Αυτό ήταν! Περιμένατε και άλλα βήματα;

Για να στείλετε περιεχόμενο στο OneNote το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected] από τη διεύθυνση email που δηλώσατε στο προηγούμενο βήμα.

Το περιεχόμενο που έχετε στείλει στο OneNote μέσω email αποθηκεύεται αυτόματα στις Γρήγορες Σημειώσεις (Quick Notes) και φυσικά συγχρονίζεται με όλους τους υπολογιστές και συσκευές σας. Μπορείτε να αποστείλετε οποιοδήποτε είδους αρχείου επιθυμείτε, ακόμη και να προωθήσετε email από το inbox σας.

Τέλος, μη ξεχνάτε ότι το OneNote είναι πλέον δωρεάν για όλους τους υπολογιστές, smartphones και tablets για να το έχετε πάντα μαζί σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*