Επιλέξτε ποια e-mails θα δέχεστε από το Spotify

Δείτε πώς να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις μέσω e-mail θα δέχεστε από το Spotify ή πώς να τις απενεργοποιήσετε τελείως για να μη γεμίζει το inbox με αδιάφορα e-mails.

Δε ξέρω γιατί αλλά το να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις μέσω e-mail για κάθε υπηρεσία που έχεις λογαριασμό είναι μία από τις πιο βαρετές διαδικασίες, τουλάχιστον για εμένα. Υπάρχει ένα όριο ανεκτικότητας στον αριθμό των μηνυμάτων που μπορείς να λάβεις σε ένα μήνα γιατί πολύ γρήγορα καταλαβαίνεις ότι περνάς περισσότερη ώρα να διαγράφεις αδιάφορα μηνύματα στο inbox από το να κάνεις κάτι πιο παραγωγικό.

Αρκετά με τον πρόλογο. Σήμερα, το συγκεκριμένο όριο πέρασε το Spotify καθώς από την ώρα ξεκίνησα να «ακολουθώ» ορισμένες playlists, μου έρχονται e-mails, πολύ συχνά, για να με ενημερώσει για τα νέα κομμάτια που προστέθηκαν. Ως εδώ.

Στα παρακάτω βήματα θα δείτε πώς να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θα σας έρχονται στο inbox μέσω e-mail ή να τις απενεργοποιήσετε εντελώς. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Επιλέξτε ποια e-mail θα σας στέλνει το Spotify

Αρχικά, μπείτε στη σελίδα του Spotify και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Έπειτα, πατήστε στο όνομα χρήστη και αμέσως μετά στην επιλογή Account για να μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Επιλέξτε ποια e-mails θα δέχεστε από το Spotify

Εδώ, μεταβείτε στην ενότητα Notification settings, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Επιλέξτε ποια e-mails θα δέχεστε από το Spotify

Ως προεπιλογή, όλες οι ειδοποιήσεις μέσω e-mail είναι ενεργοποιημένες. Πατήστε στο πράσινο ή κενό κουτάκι για να (απ)ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις που θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε ή να τα σταματήσετε μία και καλή.

Επιλέξτε ποια e-mails θα δέχεστε από το Spotify

Μάλιστα, για να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις με μία κίνηση, πατήστε στην επιλογή Disable all email notifications.

Τέλος, πατήστε στο κουμπί Save για να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας.

Φυσικά, μπορείτε να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις μέσω e-mail και από την εφαρμογή του Spotify για το smartphone ή tablet σας. Απλά, πατήστε στο κουμπί για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και από την ενότητα ειδοποιήσεις απενεργοποιήστε αυτές που επιθυμείτε. Ενδεικτικά, στην παρακάτω εικόνα φαίνονται τόσο οι ειδοποιήσεις μέσω e-mail όσο και οι ειδοποιήσεις «push» για πιο άμεση ενημέρωση στο iPad.

Επιλέξτε ποια e-mails θα δέχεστε από το Spotify

Αυτό ήταν! Πλέον, θα λαμβάνετε μόνο τα email που σας ενδιαφέρουν πραγματικά και το inbox σας θα είναι «¨καθαρό» από αδιάφορες ειδοποιήσεις.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*