Ειδοποιήσεις για κριτικές εφαρμογών του App Store, πώς να τις σταματήσετε

Ανοίγεις την αγαπημένη σου εφαρμογή στο iPhone ή το iPad και πριν προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε, ένα μήνυμα εμφανίζεται που σε ρωτάει αν σου αρέσει η εφαρμογή και να αφήσεις την κριτική σου στο App Store.

Δε λέω, είναι ένας ΟΚ τρόπος για τους δημιουργούς να προσελκύσουν κριτικές μία εφαρμογή. Ωστόσο, όταν αυτό συμβαίνει συχνά και για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά, τότε καταντάει εκνευριστικό.

Ειδοποιήσεις για κριτικές εφαρμογών του App Store, πώς να τις σταματήσετε

Ευτυχώς, η Apple στο iOS 11 έχει περιορίσει την εμφάνιση αυτών των μηνυμάτων σε 3 ανά 365 ημέρες για κάθε εφαρμογή. Αλλά και πάλι, είναι απλά λιγότερο εκνευριστικό.

Στο σημερινό άρθρο θα δείτε πώς να απενεργοποιήσετε αυτά τα pop-up μηνύματα ή ειδοποιήσεις στις εφαρμογές του iPhone και του iPad για να μη σας ενοχλήσουν ποτέ ξανά.

Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για κριτικές σε εφαρμογές του App Store

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις (Settings) και μεταβείτε στην κατηγορία iTunes και App Store. Εδώ, βρείτε την επιλογή Βαθμολογίες/Κριτικές εντός εφαρμογών (In-App Ratings and Reviews) και πατήστε στο διακόπτη για την απενεργοποιήσετε.

Ειδοποιήσεις για κριτικές εφαρμογών του App Store, πώς να τις σταματήσετε

Αυτό ήταν! Τόσο απλά, καμία ειδοποίηση ξανά. Αν σας αρέσει μια εφαρμογή, μπείτε στο App Store και γράψτε την κριτική σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*