Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Πείτε την αλήθεια. Κάθε φορά που δημοσιεύετε μία φωτογραφία ή ένα video στο Instagram, περιμένετε να δείτε πόσες ‘καρδούλες΄και πόσα σχόλια θα μαζέψετε. Δεν είναι κακό, σε όλους μας είναι ευχάριστη μία τέτοιου είδους αλληλεπίδραση με τους φίλους μας. Και όχι μόνο.

Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ενδεχομένως να θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια για μία συγκεκριμένη φωτογραφία που έχετε δημοσιεύσει. Είτε γιατί θέλετε να αποφύγετε haters και trolls, είτε γιατί απλά έτσι σας αρέσει.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μπλοκάρετε ένα άτομο στο Instagram

Στο σημερινό άρθρο θα δείτε πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια για μία φωτογραφία που πρόκειται να δημοσιεύσετε στο Instagram αλλά και για φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύσει ήδη.

Απενεργοποίηση σχολίων κατά τη δημοσίευση στο Instagram

Καθώς βρίσκεστε στο στάδιο που πρόκειται να πληκτρολογήσετε τον τίτλο για τη φωτογραφία σας, μην προχωρήσετε. Πατήστε στην επιλογή Σύνθετες ρυθμίσεις (Advanced settings), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Εδώ, έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα σχόλια για τη φωτογραφία που πρόκειται να δημοσιεύσετε.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Απενεργοποίηση σχολίων σε μία ήδη δημοσιευμένη φωτογραφία στο Instagram

Βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια και πατήστε στις τρεις τελείες που θα βρείτε στο πάνω δεξί μέρος.

Από το μενού που θα εμφανιστεί, πατήστε στην επιλογή Απενεργοποίηση σχολίων (Turn off commenting) και πλέον τα σχόλια θα απενεργοποιηθούν για τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Φυσικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε εκ νέου τα σχόλια ακολουθώντας τα ίδια βήματα και επιλέγοντας την αντίστοιχη επιλογή από το μενού.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*