Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης στο Instagram

Στο Instagram υπάρχει ένα μαγικό κουμπάκι που μοιάζει με μεγεθυντικό φακό, η αναζήτηση. Ο καθένας μπορεί να αναζητήσει ότι φωτογραφία θέλει να δει και αυτό είναι μία προσωπική υπόθεση. Δε κρίνουμε κανέναν.

Ωστόσο, όταν το κινητό έρθει στα χέρια ενός φίλου και ανοίξει το Instagram, τότε το ιστορικό των αναζητήσεων που έχετε κάνει έως τώρα μπορεί να αποκαλύψει διάφορες πτυχές του εαυτού σας που θα θέλατε να παραμείνουν κρυφές. Εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα με αυτό.

Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης στο Instagram

Ορισμένες φορές, ενδεχομένως να χρειαστεί να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram για τους δικούς σας λόγους. Αυτή τη διαδικασία θα δούμε σήμερα που είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη.

Σημείωση: Η διαδικασία έγινε σε iOS συσκευή, ωστόσο είναι παρόμοια και σε Android smartphones.

Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης στο Instagram

Αφού ανοίξετε το Instagram, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας (κάτω δεξιά) και έπειτα στις τρεις τελείες για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης στο Instagram

Στη συνέχεια, “σκρολάρετε” προς τα κάτω, στο τέλος των ρυθμίσεων, και πατήστε στην επιλογή Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης (Clear Search History). Επιβεβαιώστε τη διαγραφή πατώντας στην επιλογή Ναι, είμαι σίγουρος (Yes, I’m sure).

Διαγραφή ιστορικού αναζήτησης στο Instagram

Αυτό ήταν! Το ιστορικό αναζήτησης στο Instagram έχει πλέον διαγραφεί.

Τέλος, μπορείτε να “σβήσετε” συγκεκριμένες εγγραφές από την αναζήτηση του Instagram, πατώντας παρατεταμένα πάνω στην εκάστοτε εγγραφή (hashtag ή όνομα χρήστη) και έπειτα στην επιλογή Απόκρυψη (Hide) από το μενού που θα εμφανιστεί.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*