Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος δημοσιεύει στο Instagram

Όταν ακολουθείτε ένα άτομο στο Instagram τότε οι φωτογραφίες και τα video που ανεβάζει εμφανίζονται στο αρχικό feed του λογαριασμού σας. Καθώς όμως ο αριθμός των ατόμων που ακολουθείτε αυξάνεται, τότε μπαίνει σε εφαρμογή ένας αλγόριθμος παρόμοιος με αυτόν του Facebook που σημαίνει ότι δε θα εμφανίζονται όλες οι νέες δημοσιεύσεις χρονολογικά.

Κάπως έτσι, ανάλογα και με το πόσο συχνά μπαίνετε στο Instagram, είναι πιθανό να “θαφτούν” ορισμένες δημοσιεύσεις των ατόμων που ακολουθείτε. Σας έχει τύχει;

Αν και δε μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργεί ο αλγόριθμος του Instagram, ωστόσο αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τα άτομα που θα επιλέξετε. Με αυτό τον τρόπο, όταν το άτομο δημοσιεύει μία νέα φωτογραφία ή video, τότε θα σας έρχεται ένα push notification από το Instagram. Όπως γίνεται ήδη αυτή τη στιγμή όταν κάποιος φίλος σας κάνει live.

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις στο Instagram

Η ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων μπορεί να γίνει από δύο σημεία, είτε από το τρέχον Instagram feed είτε από τη σελίδα προφίλ του εκάστοτε ατόμου.

Καθώς σκρολάρετε στο feed σας και εμφανιστεί το άτομο που θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες και έπειτα στο μενού που θα εμφανιστεί πατήστε στην επιλογή Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις (Turn on Post Notifications).

Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος δημοσιεύει στο Instagram

Αντίστοιχα, αν βρίσκεστε στο προφίλ του ατόμου αυτού, πατήστε και πάλι στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες και έπειτα (αφού σκρολάρετε για να δείτε όλες τις επιλογές) πατήστε στην επιλογή Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις (Turn on Post Notifications).

Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος δημοσιεύει στο Instagram

Αυτό ήταν! Τόσο απλά, όταν το συγκεκριμένο άτομο δημοσιεύσει μία νέα φωτογραφία τότε θα ειδοποιηθείτε με ένα push notification στο κινητό ή το tablet σας.

Προφανώς, για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για ένα άτομο, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία επιλέγοντας αυτή τη φορά την επιλογή Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων για νέες δημοσιεύσεις (Turn off Post Notifications).

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*