Τρόποι αναβάθμισης στο Creators Update των Windows 10

Δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στο Creators Update των Windows 10.

Η Microsoft ξεκινά τη διάθεση του Creators Update, της νέας έκδοσης των Windows 10, από τις 11 Απριλίου 2017. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως την ημέρα εκείνη θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας. Το νέο Creators Update θα διατεθεί σταδιακά σε όλους τους υπολογιστές με Windows 10 μέσω του Windows Update με βάση τα χαρακτηριστικά και τα μοντέλα των υπολογιστών.

Τρόποι αναβάθμισης στο Creators Update των Windows 10

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10 Creators Update άμεσα χωρίς να περιμένετε την ενημέρωση στο Windows Update.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους αναβάθμισης.

 • Μέσω του Windows Update (προτεινόμενη μέθοδος)
 • Μέσω του Media Creation Tool
 • Μέσω του ISO εγκατάστασης των Windows 10
 • Μέσω του Βοηθού Ενημέρωσης

Αναβάθμιση στο Creators Update μέσω του Windows Update

Αυτή είναι η προτεινόμενη μέθοδος. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε ορισμένες ημέρες ή εβδομάδες, ωστόσο οι πιθανότητες να συμβεί κάτι κατά την αναβάθμιση θα είναι αρκετά μειωμένες καθώς θα έχουν επιλυθεί τυχόν προβλήματα που έχουν αναφερθεί από χρήστες που έχουν “τολμήσει” πρώτοι την αναβάθμιση.

Η διαδικασία είναι απλή. Ανοίγετε το παράθυρο των Ρυθμίσεων (Settings) των Windows 10 και στην κατηγορία Windows Update της ενότητας Ενημέρωση και Ασφάλεια (System and Security), πατήστε στο κουμπί Έλεγχος για ενημερώσεις (Check for updates). Θα εμφανιστεί εκεί η αντίστοιχη ενημέρωση όπου θα έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας. Δείτε εδώ ολόκληρη τη διαδικασία.

Αναβάθμιση στο Creators Update μέσω του Media Creation Tool

Το Media Creation Tool της Microsoft αναλαμβάνει να κατεβάσει το ISO εγκατάστασης του Creators Update των Windows 10 και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην αναβάθμιση. Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο αναβάθμισης των Windows 10 μέσω του Media Creation Tool.

Αναβάθμιση στο Creators Update μέσω του ISO εγκατάστασης των Windows 10

Η Microsoft σας δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας το ISO εγκατάστασης των Windows 10 που περιέχει παράλληλα το Creators Update. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του υπολογιστή σας (32-bit ή 64-bit) καθώς επίσης και τη γλώσσα εγκατάστασης. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας ή να προχωρήσετε σε μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 από την αρχή.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο που μπορείτε να κατεβάσετε το ISO εγκατάστασης των Windows 10.

Αναβάθμιση στο Creators Update μέσω του Βοηθού Ενημέρωσης

Αυτή είναι η δεύτερη προτεινόμενη μέθοδος. Χρησιμοποιώντας το Βοηθό Ενημέρωσης μπορείτε να αναβαθμίσετε την τρέχουσα έκδοση των Windows 10 στο Creators Update αφού γίνει πρώτα η λήψη των αρχείων και ο τυπικός έλεγχος ότι ο υπολογιστής σας πληρεί τις προϋποθέσεις εγκατάστασης. Δείτε εδώ όλα τα βήματα της αναβάθμισης με τον Βοηθό Ενημέρωσης των Windows 10.

Εσείς με ποιο τρόπο θα αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10 Creators Update;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

2 Comments

 1. Καλησπέρα

  Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν πάω να τρέξω το windows update μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα :

  “We couldn’t connect to the update service. We’ll try again later, or you can check now. If it still doesn’t work, make sure that you’re connected to the Internet.”

  Έψαξα λίγο στο internet αλλά όσες λύσεις βρήκα δεν διόρθωσαν το πρόβλημα. Ακόμη κι ο Windows Update Troubleshooter παρόλο που διόρθωσε κάποια πράγματα δεν κατόρθωσε να το διορθώσει. Αν έχετε κάτι να προτείνετε είναι ευπρόσδεκτο.

  Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*