Η Apple δίνει κυριολεκτικά ένα χέρι βοηθείας για να μην χάνεται το σήμα στο iPhone 4

Νομίζατε ότι η Apple θα καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια και δεν θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα που προέκυψε με το σήμα που χάνεται όταν κάποιος κρατάει το iPhone 4 με το χέρι του κατα τη διάρκεια μιας κλήσης; Φυσικά και όχι! Η λύση ακούει στο όνομα: iHand.

Όπως σωστά καταλάβατε, πρόκειται για ένα τεχνητό συνθετικό χέρι στο οποίο τοποθετείτε το iPhone, το πιάνετε από την είδική λαβή και πλέον μπορείτε να μιλάτε με τις ώρες χωρίς να χάνεται το σήμα. Είναι εύκολο στην χρήση, δεν χρειάζεται να διαβάσετε οδηγίες χρήσης, διατίθεται σε διάφορα χρώματα (ανάλογα με τόπο καταγωγής), και φυσικά είναι κατασκευασμένο με unibody design για να ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του iPhone.

Όπως αναφέρει και η ίδια η Apple:

“If you’re serious about using iPhone, there’s a right way and wrong way to hold it, iHand guarantees the proper grip first time, every time.”

Η Apple δίνει κυριολεκτικά ένα χέρι βοηθείας στου κατόχους του iPhone 4 και κλείνει τα στόματα όλων εκείνων που την κατηγορούσαν τόσο καιρό. Well done!

Προφανώς, για όσους δεν κατάλαβαν, πρόκειται για αστείο.

via

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*