Πόσο καλά αναγνωρίζεις το hardware του υπολογιστή σου;

Δείτε πώς να αναγνωρίσετε το hardware στο εσωτερικό του υπολογιστή σας ανάλογα με τον τύπον για μνήμη RAM, επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, σκληρό δίσκο, κλπ.

Εφαρμογές όπως το Speccy βοηθούν να γνωρίζετε το hardware του υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το εσωτερικό του. Είστε σε θέση όμως να αναγνωρίσετε τον τύπο κάθε hardware component του υπολογιστή σας;

Στην παρακάτω εικόνα (που είναι διαθέσιμη και σε υψηλή ποιότητα) θα δείτε τους τύπους διαφορετικών συστατικών του υπολογιστή για να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε όλα τα μέρη του hardware που περιλαμβάνονται στον υπολογιστή με μία μόνο ματιά.

Πόσο καλά αναγνωρίζεις το hardware του υπολογιστή σου;

Αν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην επιδιόρθωση υπολογιστών ή σας αρέσει να «παίζετε» με hardware παλαιότερης και νέας τεχνολογίας, η συγκεκριμένη αφίσα θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε κάθε τύπο RAM, CPU, GPU, θυρών, συνδέσεων, κλπ., εύκολα και γρήγορα.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*