Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Δείτε πώς να απενεργοποιήσετε το πρόσθετο Meeting add-in του TeamViewer για το Outlook σε περίπτωση που δε το χρειάζεστε ή σας δημιουργεί προβλήματα.

Αν υπάρχει εγκατεστημένο το Office, προφανώς και το Outlooκ, σε έναν υπολογιστή και έπειτα εγκαταστήσετε το TeamViewer τότε παράλληλα γίνεται και η εγκατάσταση του πρόσθετου Outlook Meeting Add-In. Το πρόσθετο αυτό προσφέρει μία αλληλεπίδραση μεταξύ του TeamViewer και του Outlook για τον εύκολο προγραμματισμό meetings μέσω του TeamViewer.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόσθετο δε προκαλεί προβλήματα και οι χρήστες ούτε καν γνωρίζουν την ύπαρξή του. Ωστόσο, σε υπολογιστή που ήρθε πρόσφατα στα χέρια μου, το TeamViewer Outlook Add-In κράσαρε συνεχώς κατά την εκκίνηση του Outlook 2010 με αποτέλεσμα να προκαλεί προβλήματα και στο ίδιο το Outlook.

Η απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-In μπορεί να γίνει με 2 τρόπους, είτε από τις ρυθμίσεις του TeamViewer είτε από αυτές του Outlook τις οποίες θα δείτε παρακάτω. Προσωπικά, θεωρώ ότι από τις ρυθμίσεις του TeamViewer είναι πιο εύκολο και γρήγορο για τους περισσότερους.

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-In από τις ρυθμίσεις του TeamViewer

Ανοίξτε το παράθυρο του TeamViewer και από το μενού Extra πατήστε στις Επιλογές (Options).

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Στο παράθυρο ρυθμίσεων, μεταβείτε στην κατηγορία Για Προχωρημένους (Advanced). Εδώ, πατήστε στο κουμπί Εμφάνιση επιλογών για προχωρημένους (Show advanced options) για να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις.

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Προς το τέλος της λίστας, στην ενότητα Περισσότερα (More) θα βρείτε τη ρύθμιση Απενεργοποίηση πρόσθετου Outlook (Deactivate Outlook Add-In). Πατήστε στο αντίστοιχο κουμπί για να το απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Αυτό ήταν!

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-In από τις ρυθμίσεις του Outlook

Αφού ανοίξετε το Outlook, πατήστε στο κουμπί Αρχείο (File) και έπειτα στην κατηγορία Επιλογές (Options) για να εμφανιστεί το παράθυρο των ρυθμίσεων.

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Εδώ, μεταβείτε στην ενότητα Πρόσθετα (Add-ins). Στο κάτω μέρος, επιλέξτε Πρόσθετα COM (COM Add-ins) και πατήστε στο κουμπί Μετάβαση (Go). Όπως θα δείτε στη λίστα, το πρόσθετο είναι ενεργοποιημένο αυτή τη στιγμή.

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, ξε-τικάρετε το TeamViewer Meeting Add-In και πατήστε στο κουμπί ΟΚ.

Απενεργοποίηση του TeamViewer Outlook Add-in

Αυτό ήταν! Το πρόσθετο του TeamViewer έχει πλέον απενεργοποιηθεί.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*