Πώς να εμφανίζετε τα Tweets σας αυτόματα στο Facebook

Αρκετοί από εσάς χρησιμοποιείτε τόσο το Facebook όσο και το Twitter για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας. Αν και πρόκειται για δύο διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν τρόπους να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους ώστε με κάθε δημοσίευση να ενημερώνονται και τα δύο δίκτυα.

Στο Twitter, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook έτσι ώστε με κάθε νέο tweet που δημοσιεύετε, να εμφανίζετε αυτόματα στο Facebook, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε προγράμματος ή plugin τρίτου κατασκευαστή.

Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη, όπως θα δείτε στα παρακάτω βήματα.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter, και μπείτε στα Settings που βρίσκεται στο πάνω δεξί μενού.

2. Μεταφερθείτε στην καρτέλα (tab) Profile.

3. Στο κάτω μέρος της καρτέλας πατήστε στο κουμπί Post your Tweets to Facebook.

4. Αν δεν έχετε συνδέσει το λογαριασμό σας με το Facebook, πατήστε στο κουμπί Sign in to Facebook and connect your accounts για γίνει η σύνδεση.

5. Στο παράθυρο επιβεβαίωσης που θα εμφανιστεί πατήστε Allow.

6. Οι λογαριασμοί σας έχουν πλέον συνδεθεί.

7. Αν θέλετε να σταματήσετε αυτή τη λειτουργία προσωρινά, ξετικάρετε την επιλογή Post your Tweet to Facebook, ενώ αν θέλετε να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς σας πατήστε στην επιλογή Disconnect.

8. Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία, πατήστε Save για να αποθηκεύσετε τις νέες ρυθμίσεις.

Αυτό ήταν!

Πλέον, κάθε φορά που κάνετε ένα νέο tweet, είτε μέσω από το twitter.com είτε από κάποιο Twitter client (Tweetdeck, Hootsuite, κτλ.), θα εμφανίζεται ως status update στο Facebook.

Μπορείτε να ακολουθήσετε το Techster.gr μέσω του Twitter στη διεύθυνση www.twitter.com/techstergr ή τον προσωπικό μου λογαριασμό στη διεύθυνση www.twitter.com/dtonias.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*