Νέο Leap Motion teaser video με gesture control στα Windows 8

Ένα νέο teaser video με το Leap Motion σε δράση διέθεσε η εταιρεία λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής, προβάλλοντας τη χρήση των Windows 8 με τις κινήσεις των δακτύλων στον αέρα χωρίς να ακουμπούν την οθόνη του υπολογιστή.

Το Leap Motion είναι μία μικρή συσκευή που αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών έτσι ώστε να χρησιμοποιεί κανείς τον υπολογιστή χωρίς να ακουμπά την οθόνη. Δεδομένου ότι τα Windows 8 πλέον υποστηρίζουν τα gestures όπως πρέπει ο συνδυασμός τους με το Leap Motion είναι αρμονικός και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.

Νέο Leap Motion teaser video με gesture control στα Windows 8

Το Leap Motion υποστηρίζει πλήρως τα gestures των Windows 8 και έτσι ο χρήστης έχει τη δυνατότητα click, scroll, swipe, drag, ακόμη και περιστροφή της οθόνης χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των δακτύλων στον αέρα. Στα προηγούμενα demos του Leap Motion, αυτές οι δυνατότητες μπορούσαν να εφαρμοστούν μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές, ωστόσο πλέον με τα Windows 8 η συσκευή είναι ικανή να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο σύνολο του νέου λειτουργικού της Microsoft.

Το video έρχεται λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Leap Motion στις 22 Ιουλίου του 2013, μετά από την απόφαση της εταιρείας να παρατείνει την ημερομηνία που θα διατεθεί στην αγορά.

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*