Τα Windows 8.1 σε δράση για πρώτη φορά [video]

Η Microsoft παρουσιάζει με ένα νέο video ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στα Windows 8.1 τους επόμενους μήνες.

Λίγες ημέρες πριν από τη διάθεση της Public Preview έκδοσης των Windows 8 στις 26 Ιουνίου, o Jensen Harris από την ομάδα User Experience της Microsoft, παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Windows 8.1 σε δράση. Μέχρι τώρα, αυτά που γνωρίζαμε υπήρχαν μόνο σε screenshots που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες αλλά και από τα leaks που διέρρευσαν στο internet.

Windows 8.1, τα πρώτα επίσημα νέα χαρακτηριστικά

Στο video παρουσιάζονται αρκετά από τα χαρακτηριστικά που είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες. Ανάμεσα τους είναι η οθόνη Έναρξης με περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, τα νέα tiles, το multitasking, η εξελιγμένη αναζήτηση με τη βοήθεια του Bing και ορισμένες ακόμη αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον των Windows 8.1.

Το νέο κουμπί Start εμφανίζεται αστραπιαία στο video, η Microsoft δεν αναφέρει τίποτα σχετικά με τον τρόπο που θα λειτουργεί. Άλλωστε έχει επιβεβαιωθεί ότι το Start έρχεται στα Windows 8.1, είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού αλλά όχι και το σημαντικότερο.

ΔΕΣ: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 8.1 σε PC και tablet

Με το σύντομο video αλλά και τις υπόλοιπες αλλαγές που αναμένεται να παρουσιάσει η Microsoft στις 26 Ιουνίου το σίγουρο είναι ότι το νέο γραφικό περιβάλλον ωριμάζει και βελτιώνεται ακόμη περισσότερο η εμπειρία χρήσης του λειτουργικού.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*