Η Microsoft ετοιμάζει το δικό της “Magic-Mouse” με multi-touch δυνατότητες

Αν και η Microsoft κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, κυκλοφορούν φήμες ότι σχεδιάζει να φέρει στην αγορά ένα νέο ποντίκι στο στυλ του Magic Mouse της Apple με ονομασία Arc Touch Mouse. Σύμφωνα με αναφορές στο istartedsomething οι φήμες φαίνεται να γίνονται πιο αληθινές αφού όπως ισχυρίζονται υπάρχει καταχωρημένο ήδη σε αρκετούς retailers ενα entry για ένα Arc Touch Mouse (που υποθέτουν ότι είναι αυτό το συγκεκριμένο), το domain arctouchmouse.com δεσμεύτηκε από την Microsoft γύρω στα τέλη Μαρτίου, καθώς και κάποια από τα Microsoft Research projects φανερώνουν ότι η εταιρεία δουλεύει πάνω σε τεχνολογίες για multi-touch ποντίκια από το τέλος του 2009.

Δεν αποκλείεται να δούμε το καινούριο αυτό ποντίκι μέσα στο 2011, αρκεί οι φήμες να επιβεβαιωθούν από πλευράς της Microsoft. Στην φωτογραφία αυτό που βλέπετε είναι απλά ένα πρωτότυπο και δεν αποτελεί τελικό προϊόν.

via

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*