Η Microsoft αποκαλύπτει σήμερα το Surface 2, τι θα δούμε

Στις 23 Σεπτεμβρίου η Microsoft θα ανακοινώσει τα Surface 2 tablets, τη δεύτερη γενιά των tablets που κατασκευάζει η ίδια μαζί με τα νέα περιφερειακά αξεσουάρ.

Με μία αρκετά λιτή πρόσκληση χωρίς πολλές λεπτομέρειες η Microsoft καλεί τον τύπο σε ένα ξεχωριστό event στη Νέα Υόρκη στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 αποκλειστικά για το Surface 2. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Microsoft θα αποκαλύψει την επόμενη γενιά των tablets καθώς επίσης και τα νέα περιφερειακά αξεσουάρ που θα συνοδεύουν το Pro 2 μοντέλο.

Η Microsoft αποκαλύπτει το Surface 2 στις 23 Σεπτεμβρίου 2013

Το Microsoft Surface με Windows RT θα ονομάζεται πλέον Surface 2, θα διαθέτει οθόνη 1080p και τον Tegra 4 επεξεργαστή ενώ οι αλλαγές στο εξωτερικό του μέρος θα είναι ελάχιστες.

Το Surface Pro 2, το βαρύ πυροβολικό της Microsoft, θα διαθέτει τον Intel Core i5 επεξεργαστή με περισσότερη διάρκεια μπαταρίας, 8 GB μνήμη RAM και αλλαγές στο kickstand που βρίσκεται στο πίσω μέρος του tablet. Αυτό δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες τουλάχιστον.

Εκτός από την παρουσίαση των νέων Surface 2 tablets, η Microsoft θα ανακοινώσει το Surface Power Cover και το Surface Docking Station, δύο νέα περιφερειακά που θα προσθέτουν περισσότερες ώρες αυτονομίας και επεκτασιμότητας με διαφορετικές συσκευές αντίστοιχα.

Τα νέα Surface 2 tablets δε θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα της επίσημης παρουσίασης. Αν και η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τίποτα, οι φήμες θέλουν Windows 8.1 και Surface 2 να κυκλοφορούν μαζί στις 18 Οκτωβρίου 2013. Τέλος, το Surface mini, ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται το νέο 7” ή 8” mini tablet της Microsoft, δεν αναμένεται να ανακοινωθεί στο συγκεκριμένο event και ενδεχομένως να παρουσιαστεί λίγες εβδομάδες μετά.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*