900.000 πωλήσεις για Surface RT και Surface Pro tablets στο Q1 2013

Τις 900.000 πωλήσεις έφτασαν οι πωλήσεις των Microsoft Surface RT και Surface Pro tablets στο πρώτο τρίμηνο του 2013 σύμφωνα με τα δεδομένα της IDC. Η μάχη με το iPad και τα Android tablet έχει μόλις ξεκινήσει.

Αν και η Microsoft κρατάει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με τις πωλήσεις των Surface tablets και των Windows 8, μία νέα αναφορά από την IDC δείχνει ότι η εταιρεία κατάφερε να πουλήσει λιγότερα από 1 εκατομμύριο συσκευές στην παγκόσμια αγορά. Τα νούμερα δεν είναι εκπληκτικά, ωστόσο η Microsoft βρίσκεται πλέον μέσα στους 5 δημοφιλέστερους κατασκευαστές tablet με μερίδιο αγοράς 1,8%.

900.000 πωλήσεις για Surface RT και Surface Pro tablets στο Q1 2013

Τα ποσοστά αναμένεται να ανεβούν ακόμη περισσότερο καθώς η Microsoft ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των 8” – 9” tablets τους επόμενους μήνες. Δεν αποκλείεται τα Windows 8.1 και οι χαμηλότερες τιμές των Surface tablets να δώσουν ακόμη περισσότερη ώθηση στις πωλήσεις τόσο των συσκευών όσο και του λειτουργικού σε βάθος χρόνου.

Το Microsoft Surface RT κυκλοφόρησε στην αγορά τον Οκτώβριο του 2012 και το Microsoft Surface Pro τον Φεβρουάριο του 2013. Αν και η διάθεση των δύο tablets ήταν περιορισμένη τους πρώτους μήνες, η κατάσταση αλλάζει και πλέον η Microsoft επεκτείνει τα Surface RT και Pro σε ακόμη περισσότερες χώρες.

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*