Τελική έκδοση για το Outlook.com, αντίο για πάντα Hotmail

Τον Ιούλιο του 2012 η Microsoft παρουσίασε το Outlook.com, τη νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ήρθε να αντικαταστήσει το γερασμένο πλέον Hotmail. Μέχρι τώρα, το Outlook.com ήταν στην ουσία σε δοκιμαστική φάση με τη Microsoft να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην υπηρεσία σύμφωνα με κριτικές των χρηστών.

Η διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και πλέον το Outlook.com αποτελεί μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει ήδη περισσότερους από 60 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μέχρι σήμερα.

Outlook.com με περισσότερους από 60 εκατομμύρια χρήστες

Όπως και στην περίπτωση διακοπής λειτουργίας του Windows Live Messenger, έτσι και το Hotmail θα σταματήσει τη λειτουργία του τους επόμενους μήνες και όλοι οι χρήστες θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο Outlook.com. Αν έχετε ήδη Hotmail, Windows Live ή MSN λογαριασμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα ίδια συνθηματικά μέσω του Outlook.com.

Δείτε επίσης: Outlook.com, ασφαλής σύνδεση με κωδικό μίας χρήσης

Βέβαια, είναι απορίας άξιο πώς γίνεται το Outlook.com να βρίσκεται στην τελική μορφή του χωρίς να έχει ανανεωθεί ακόμη το Ημερολόγιο (Calendar), ένα από τα βασικά συστατικά της υπηρεσίας που αναμένουν με ανυπομονησία αρκετοί χρήστες του Outlook.com.

[ via ]

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

  1. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα είναι να μην μπαίνεις πια στο hotmail σου αλλά ελπίζω να είναι προς το καλύτερο. Θα δοκιμάσω τώρα κιόλας το outlook.com γιατί δεν είχα ενημερωθεί ότι μπορώ από τώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*