Χωρίς Start Menu η δεύτερη έκδοση των Windows 8.1, καλό 2015

Το Start menu δε θα έρθει στο δεύτερο update των Windows 8.1 τον Αύγουστο, υπομονή μέχρι το 2015 για την επόμενη έκδοση.

Στο συνέδριο Build 2014 η Microsoft είχε παρουσιάσει μία διαφορετική εκδοχή του Start menu που θα αποκτήσουν τα Windows στο μέλλον χωρίς όμως να προσδιοριστεί πότε θα γίνει αυτό. Οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων έκαναν λόγο για το δεύτερο update των Windows 8.1 που θα είναι έτοιμο τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να ισχύει.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, το Start menu θα έρθει μέσα στο 2015 με τη νέα έκδοση των Windows με κωδική ονομασία Threshold και όχι στο δεύτερο update των Windows 8.1. Το νέο Start menu θα θυμίζει αρκετά το αντίστοιχο των Windows 7 αλλά θα υπάρχει καλύτερη αλληλεπίδραση με το μοντέρνο περιβάλλον των Windows 8.1 και τις εφαρμογές από το Windows Store.

Για την ώρα, αν θέλετε το κλασικό Start menu στα Windows 8/8.1 υπάρχουν ήδη αρκετές, δωρεάν και μη, εφαρμογές που προσθέτουν τη συγκεκριμένη δυνατότητα στον υπολογιστή σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*