6 μήνες λειτουργίας, 200 οδηγοί/tutorials, και συνεχίζουμε!

Έξι (6) μήνες λειτουργίας του Techster.gr και έχουμε φτάσει αισίως τους 200 οδηγούς/tutorials καλύπτοντας αρκετά θέματα για τα Windows, για τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter και το Google+, για τους αγαπημένους σας browsers, όπως τον Chrome, τον Firefox, τον Internet Explorer και τον Opera, για τις διάφορες Web υπηρεσίες και ιστοσελίδες καθώς και για τις Εφαρμογές/Software που χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας.

Κρίνοντας από τα στατιστικά στοιχεία των τελευταίων μηνών αλλά και από την μεταξύ μας επικοινωνία, παρατηρώ ότι σας αρέσει το Techster.gr αφού εκτός από τους νέους επισκέπτες του site, δεν είστε λίγοι εσείς που επισκέπτεστε ξανά το Techster.gr για να ενημερωθείτε και να διαβάσετε τους νέους οδηγούς που προστίθενται σχεδόν καθημερινά.

Καθώς προχωράμε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα παρατηρήσετε αρκετές αλλαγές στη δομή του Techster.gr, όπως επίσης και νέα χαρακτηριστικά με κυριότερο το TechsterTV (Video Tutorials).

Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τους νέους οδηγούς/tutorials μέσα από το Facebook κάνοντας Like τη σελίδα μας, καθώς επίσης και από το Twitter ακολουθώντας τον λογαριασμό @techstergr. Για εσάς που σας αρέσει να διαβάζετε τα νέα άρθρα μέσω του RSS Reader σας, προσθέστε το feed του Techster.gr και διαβάστε όλα τα άρθρα με πλήρες κείμενο και εικόνες, όπως ακριβώς εμφανίζονται στη σελίδα.

Αυτά προς το παρόν.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξη σε αυτή την προσπάθεια!

Δημήτρης Τόνιας

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*