Πώς να αλλάξετε την γλώσσα στο Facebook

Τι προτιμάτε από τα δύο; Να κάνετε login στο Facebook, να διαβάζετε όλα τα posts στο wall σας και να κάνετε Like αυτά που σας αρέσουν, ή μήπως να πατήσετε Σύνδεση στο Facebook, να διαβάζετε όλες τις δημοσιεύσεις στον Τοίχο σας και να πατάτε Μου αρέσει;

Όπως καταλάβατε, μπορείτε να ορίσετε την γλώσσα που επιθυμείτε κατά την περιήγηση σας στο Facebook είτε είναι Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, κτλ. ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

1ος Τρόπος – Πριν την σύνδεση στο Facebook

Πριν συνδεθείτε στο Facebook μπορείτε να επιλέξετε την γλώσσα που επιθυμείτε στο κάτω μέρος της σελίδας είτε επιλέγοντας μία από τις προτεινόμενες γλώσσες είτε πατώντας στο βελάκι για να εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες γλώσσες.

2ος Τρόπος – Μετά την σύνδεση στο Facebook

Αφού έχετε ήδη συνδεθεί στο Facebook, μπορείτε να αλλάξετε την γλώσσα scroll-άροντας τέρμα κάτω σε οποιαδήποτε σελίδα βρίσκεστε. Κάνοντας κλικ πάνω στην γλώσσα που χρησιμοποιείτε ήδη θα εμφανιστούν οι γλώσσες που είναι διαθέσιμες.


3ος Τρόπος – Μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού

Πατήστε στο Account (Λογαριασμός) που βρίσκεται πάνω δεξιά της σελίδας και επιλέξτε Account Settings (Ρυθμίσεις λογαριασμού). Μεταφερθείτε στην καρτέλα Language (Γλώσσα) και επιλέξτε την γλώσσα που επιθυμείτε από το drop-down μενού.

Αυτό ήταν!

Εσείς τι γλώσσα προτιμάτε;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*