Πώς να αποκρύψετε τη λίστα φίλων στο προφίλ σας στο Facebook

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά σχετικά με θέματα απορρήτου (προσωπικά στοιχεία) για το Facebook, οπότε καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στο τι μοιράζεστε με τους “φίλους” σας. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα δούμε πώς μπορούμε να “κρύψουμε” την λίστα των φίλων μας από όλους (φίλους και μη) όταν κάποιος βλέπει το προφίλ μας. 

1. Συνδεθείτε στο Facebook.

2. Πατήστε στον Λογαριασμό (Account) που βρίσκεται πάνω δεξιά της σελίδας και επιλέξτε Ρυθμίσεις απορρήτου (Privacy Settings).

3. Στην σελίδα που θα μεταβείτε, πατήστε στην επιλογή Προβολή ρυθμίσεων (View Settings) της κατηγορίας Σύνδεση μέσω Facebook (Connecting on Facebook).

4. Βρείτε το πεδίο Εμφάνιση της λίστας φίλων σας (See your friend list), πατήστε το βελάκι του drop-down μενού και επιλέξτε Μορφοποίηση (Customize).

5. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε Μόνο Εγώ (Only Me) από την κατηγορία Να γίνει ορατό σε (Make this visible to), ώστε μόνο εσείς να μπορείτε να βλέπετε την λίστα φίλων.

6. Πατήστε Αποθήκευση Ρύθμισης (Save Settings) για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Αυτό ήταν!

Στο Βήμα 5 όπως θα δείτε έχετε την επιλογή να διαλέξετε αν θέλετε να βλέπετε μόνο εσείς την λίστα φίλων, οι φίλοι των φίλων σας ή μόνο συγκεκριμένα άτομα. Εσείς επιλέγετε!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*