LinkedIn: Πώς να απενεργοποιήσετε την προβολή του λογαριασμού σας σε διαφημίσεις

Έχουμε συνηθίσει το Facebook να πραγματοποιεί αλλαγές σε θέματα απορρήτου και διαφημίσεων χωρίς να ενημερώνει πάντα τους χρήστες του. Την ίδια τακτική φαίνεται να ακολουθεί και το LinkedIn σχετικά με την παραχώρηση του ονόματος κάθε χρήστη για διαφημιστικούς σκοπούς. Το νέο χαρακτηριστικό είναι ενεργοποιημένο αυτόματα, χωρίς καμία ενημέρωση και σίγουρα αρκετοί από εσάς ίσως ενοχληθούν με αυτή την τακτική.

Για να απενεργοποιήσετε την δυνατότητα προβολής της φωτογραφίας και του ονόματος σας σε διαφημίσεις που αφορούν το LinkedIn, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, μεταφέρετε τον δείκτη του ποντικιού στο όνομά σας στο πάνω δεξί άκρο της σελίδας και επιλέξτε Settings.

2. Στη σελίδα ρυθμίσεων που θα ανοίξει, μεταφερθείτε στην καρτέλα Account και πατήστε στην επιλογή Manage Social Advertising.

3. Ξε-τικάρετε την επιλογή LinkedIn may use my name, photo in social networking και πατήστε Save για να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας.

4. Αν επιθυμείτε να μην μοιράζεστε τα δεδομένα σας με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, μεταβείτε στην καρτέλα Groups, Companies & Applications της σελίδας ρυθμίσεων και πατήστε στην επιλογή Turn on/off data sharing with 3rd-party applications.

5. Ξε-τικάρετε την επιλογή Yes, share my data with third party applications και πατήστε Save changes για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Αυτό ήταν!

About Δημήτρης Τόνιας 1362 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*