Πώς να αποκρύψετε την εμφάνιση των δραστηριοτήτων σας στο LinkedIn

Το LinkedIn, αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας όσο στο εξωτερικό, αποτελεί ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο για εσάς που αναζητάτε νέες θέσεις εργασίας, θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο των επαγγελματικών σας επαφών ή να μοιραστείτε, κατά κάποιο τρόπο, το βιογραφικό σας και τις δεξιότητες σας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Όσοι από εσάς το χρησιμοποιείτε ήδη, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι κάθε φορά που μία από τις επαφές σας πραγματοποιεί μία αλλαγή στο προφίλ του/της, όπως αλλαγή φωτογραφίας, πρόσθεση νέων επαφών, δεξιοτήτων, θέσεων εργασίας, κτλ., αυτόματα ενημερώνεστε και εσείς για κάθε μία από τις αλλαγές. Προφανώς, τις ίδιες ενημερώσεις λαμβάνουν και οι επαφές σας, και ίσως ο μελλοντικός σας εργοδότης, κάθε φορά που ενημερώνετε το προφίλ σας.

Ωστόσο, μπορείτε πολύ εύκολα να απενεργοποιήσετε την εμφάνιση των δραστηριοτήτων σας στο LinkedIn ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, μεταφέρετε το δείκτη του ποντικιού στο όνομά σας πάνω δεξιά και κάντε κλικ στην επιλογή Settings από το μενού που θα εμφανιστεί.

Στη σελίδα των ρυθμίσεων πατήστε στην επιλογή Turn on/off your activity broadcasts που θα βρείτε στην καρτέλα Profile.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, ξε-τικάρετε την επιλογή Let people know when you change your profile, make recommendations, or follow companies και πατήστε Save changes για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Αυτό ήταν!

Μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο προφίλ σας χωρίς να ενημερώνετε τις επαφές σας για κάθε αλλαγή.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*