Πώς να μοιραστείτε φωτογραφίες μέσα από το Twitter

Μάλλον ήρθε η ώρα να ξεχάσετε sites όπως το twitpic, yfrog, κτλ, μιας και το Twitter σε συνεργασία με την Photobucket παρουσίασαν την δική τους υπηρεσία διαμοιρασμού φωτογραφιών (photo sharing) χωρίς την εμπλοκή τρίτων. Πλέον, μπορείτε να tweetάρετε τις φωτογραφίες των διακοπών και της καθημερινής σας ζωής μέσα από το ίδιο το Twitter εύκολα και γρήγορα.

Προς το παρόν η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο από το twitter.com αλλά σύντομα θα προστεθεί και στην επίσημη εφαρμογή (app) της εταιρείας για να στέλνετε φωτογραφίες απευθείας από το κινητό σας.

Δείτε πόσο εύκολη είναι η διαδικασία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

1. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην περιοχή κειμένου και πληκτρολογήστε το tweet σας. Για να ανεβάσετε την φωτογραφία από τον υπολογιστή σας, πατήστε στο εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής και επιλέξτε την φωτογραφία από το παράθυρο που θα εμφανιστεί.

2. Αμέσως μετά, μπορείτε να δείτε μια μικρογραφία της φωτογραφίας που θέλετε να μοιραστείτε ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει την σωστή. Πατήστε Tweet για να δημοσιεύσετε το μήνυμα μαζί με την φωτογραφία σας.

3. Πλέον, όλοι οι followers σας μπορούν να δουν την φωτογραφία που έχετε μοιραστεί.

Για να διαγράψετε μια φωτογραφία, θα χρειαστεί να βρείτε το συγκεκριμένο tweet και να πατήσετε Delete. Προφανώς, θα διαγραφεί και το κείμενο του tweet σας μαζί με την φωτογραφία.

Αυτό ήταν!

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία ή θα μείνετε πιστοί στην υπηρεσία που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*