Πώς να συγχρονίσετε αρχεία και φακέλους στο Skydrive μέσω του Windows Live Mesh

Το Windows Live Mesh είναι μέρος της σουίτας Windows Live Essentials και στόχος του είναι να συγχρονίζει τα αρχεία και τα δεδομένα σας μεταξύ των υπολογιστών σας ή του cloud. Όπως θα δείτε η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και συγχρονίστε έως και 5 GB δεδομένων!

Αρχικά, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Windows Live Mesh στον υπολογιστή σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Εκκινήστε το πρόγραμμα και συνδεθείτε με τον Windows Live λογαριασμό σας.

Στην κεντρική οθόνη του Windows Live Mesh, πατήστε στην επιλογή Συγχρονισμός φακέλου (Sync a folder) για να συγχρονίσετε ένα φάκελο με το Windows Live Skydrive.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, επιλέξτε τον φάκελο που θέλετε να συγχρονίσετε.

Τικάρετε το κουτάκι Συγχρονισμένος χώρος αποθήκευσης στο Skydrive (Skydrive synced storage) ως την τοποθεσία αποθήκευσης του φακέλου.

Αμέσως, θα αρχίσει η διαδικασία συγχρονισμού η οποία ίσως διαρκέσει κάποια λεπτά αναλόγως του μεγέθους του φακέλου που επιλέξατε.

Αφού ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός, μπορείτε να δείτε τον συγχρονισμένο φάκελο στο Skydrive του λογαριασμού σας.

Πλέον, κάθε φορά που αλλάζετε τα περιεχόμενα του φακέλου είτε στο Skydrive είτε στον υπολογιστή σας, οι αλλαγές θα αντιγράφονται και από τις δύο μεριές.

Για να συγχρονίσετε περισσότερα αρχεία και φακέλους, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία που περιγράψαμε προηγουμένως.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*