Το Office Mobile έρχεται στα Android smartphones

Μετά το iPhone, σειρά έχουν τα Android smartphones που αποκτούν πλέον τη δωρεάν εφαρμογή Office Mobile για να έχετε το Word, Excel και PowerPoint μαζί σας ανά πάσα στιγμή.

Το Office Mobile για το Android είναι μία πανομοιότυπη εφαρμογή με την αντίστοιχη στο iPhone που κυκλοφόρησε λίγες εβδομάδες πριν και δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης, ανάγνωσης και επεξεργασίας εγγράφων του Word, Excel και PowerPoint απευθείας από το Android smartphone. Αν και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store, δικαίωμα χρήσης έχουν μόνο οι συνδρομητές στο Office 365, είτε σε οικιακό είτε σε εταιρικό περιβάλλον.

Το Office Mobile έρχεται στα Android smartphones

Αν και η Office Mobile εφαρμογή δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με την ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου Office 2013 και Office 365, ωστόσο αρκετοί συνδρομητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα από οπουδήποτε. Η επεξεργασία και οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα και γίνονται σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να έχετε πάντα ενημερωμένα όλα σας τα έγγραφα με τη βοήθεια του SkyDrive.

Το Office Mobile έρχεται στα Android smartphones

Η εφαρμογή Office Mobile είναι διαθέσιμη μόνο για Android smartphones, όχι tablets όπως ακριβώς συμβαίνει με την αντίστοιχη Office Mobile έκδοση για το iPhone 5, iPad και iPad mini. Ενδεχομένως να δούμε ξεχωριστές εφαρμογές για τα Android tablets που δεν αποκλείεται να είναι επί πληρωμή ή ως μέρος του συνδρομητικού Office 365.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*