Δωρεάν το Quickoffice για iPhone, iPad, Android smartphones και tablets

Τη δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας εγγράφων του Office δίνει η Google στους κατόχους Android και iOS συσκευών με τη δωρεάν διάθεση του Quickoffice.

Σε μία αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η Google και πλέον διαθέτει σε όλους δωρεάν τη σουίτα εφαρμογών του Quickoffice που είχε εξαγοράσει τον περασμένο χρόνο. To Quickoffice γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του Microsoft Office και του Google Drive (Docs) δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα έγγραφα τους στην native μορφή τους χωρίς καμία περαιτέρω μετατροπή του αρχείου.

Δωρεάν το Quickoffice για iPhone, iPad, Android smartphones και tablets

Μάθε: Πόσο χρόνο αφιέρωσες στο Word 2013 για το κείμενο που γράφεις

Επιπλέον, η Google προσφέρει 10 GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive για 2 χρόνια για όσους εγκαταστήσουν και συνδεθούν στο Quickoffice πριν από΄τις 26 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Microsoft, από τη μεριά της, προσφέρει τη σουίτα του Microsoft Office σε Android και iOS smartphones και tablets μόνο στους συνδρομητές του Office 365. Φυσικά, οι χρήστες των Windows Phones και Windows RT απολαμβάνουν τη σουίτα δωρεάν στην full έκδοση της.

Η εφαρμογή του Quickoffice έχει ενημερωθεί και θα χρειαστεί να την επανεγκαταστήσετε αν χρησιμοποιείτε ήδη μία παλαιότερη έκδοση. Βρείτε το Quickoffice στο app store της συσκευής σας, για Android, για iPad, iPad mini, iPhone.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*