Το Twitter αποκτά ειδοποιήσεις, τώρα θα ξέρεις κάθε reply, favorite και RT

Αέρας ανανέωσης ήρθε στο Twitter που μετά την αλλαγή εμφάνισης στα προφίλ των χρηστών, σειρά έχουν οι ειδοποιήσεις μέσα από τον browser.

Η αλληλεπίδραση των χρηστών παίζει σημαντικό ρόλο στο Twitter και αυτό φαίνεται ότι έβαλαν σκοπό να βελτιώσουν τις επόμενες εβδομάδες με την προσθήκη ειδοποιήσεων απευθείας από τον browser. Μία νέα ειδοποίηση θα εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος κάθε φορά που κάποιος σας κάνει reply, favorite ή retweet καθώς επίσης και όταν δέχεσθε άμεσα μηνύματα ή νέους followers.

Το Twitter αποκτά ειδοποιήσεις, τώρα θα ξέρεις κάθε reply, favorite και RT

Οι ειδοποιήσεις γίνονται ακόμη πιο χρήσιμες αφού θα υπάρχει η δυνατότητα αλληλεπίδρασης απευθείας από την εκάστοτε ειδοποίηση για ακόμη πιο εύκολη και άμεση επικοινωνία μεταξύ εσάς και των followers σας.

Το Twitter αποκτά ειδοποιήσεις, τώρα θα ξέρεις κάθε reply, favorite και RT

Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τις επόμενες εβδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία. Που και που, ρίξτε μια ματιά στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για να δείτε αν έχει ενεργοποιηθεί αλλά και να επιλέξετε ποιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε το Twitter μέσα από τον browser.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*