Ελέγξτε τη συμβατότητα εφαρμογών και συσκευών στα Windows 8

Πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να εγκαταστήσουν τα Windows 8 Consumer Preview ως το κύριο λειτουργικό τους για να δοκιμάσουν την εμπειρία χρήσης του νέου λειτουργικού σε κανονικές συνθήκες εργασίας επί καθημερινής βάσης. Φυσικά, αυτό είναι αρκετά παράτολμο μιας και πολλά προβλήματα μπορούν να προκύψουν με δυσάρεστα αποτελέσματα, αφού η έκδοση δεν είναι η τελική.

Επίσης, αν σκοπεύετε και εσείς να δοκιμάσετε τα Windows 8 αλλά αναρωτιέστε αν όλες οι εφαρμογές αλλά και οι συσκευές που χρησιμοποιούσατε σε προηγούμενες εκδόσεις θα συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά στην έκδοση Consumer Preview τότε η σελίδα του κέντρου συμβατότητας για τα Windows 8 θα σας λύσει τις περισσότερες, αν όχι όλες, τις αμφιβολίες.

Στη σελίδα του κέντρου συμβατότητας των Windows 8 Consumer Preview θα δείτε όλες τις εφαρμογές και τις συσκευές που λειτουργούν απροβλημάτιστα στη νέα έκδοση καθώς επίσης να διαβάσετε για πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Δείτε τις διαφορετικές κατηγορίες ή χρησιμοποιείστε την αναζήτηση για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Να σημειώσουμε ότι αν και η σελίδα είναι επίσημη της Microsoft, ωστόσο αρκετές από τις κριτικές έχουν γίνει από χρήστες.

Compatibility Center for Windows 8 Consumer Preview

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*