Αλλάξτε την εμφάνιση του Gmail με τα νέα Θέματα HD

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που είδαμε στη καινούρια εμφάνιση του Gmail τις προηγούμενες ημέρες είναι τα νέα Θέματα HD τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα παράλληλα με τα υπόλοιπα θέματα. Αν θέλετε να “απαλλαγείτε” από το απέραντο άσπρο φόντο καθώς διαβάζετε και στέλνετε τα e-mail σας και να δώσετε μια άλλη εμφάνιση στο Gmail μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα θέματα που σας ταιριάζει.

Για να δείτε τα θέματα, πατήστε στον “τροχό” που βρίσκεται στο δεξί μέρος και επιλέξτε Θέματα (Themes).

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και σας φτιάχνει τη διάθεση και ενεργοποιήστε το αμέσως απλά με ένα κλικ στο εκάστοτε εικονίδιο.

Επίσης, θα παρατηρήσατε ότι σε ορισμένα θέματα HD υπάρχει ένα μικρό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία των μικρογραφιών και όταν κάνετε κλικ επάνω εμφανίζεται ένα παράθυρο στο οποίο θα χρειαστεί να δηλώσετε την τοποθεσία που βρίσκεστε.

Επιλέγοντας ένα από αυτά τα θέματα θα δείτε ότι θα αρχίσουν να μεταβάλλονται ανάλογα με την τοποθεσία, την ώρα και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο από τα Θέματα στο Gmail;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*