Πώς να προσθέσετε το νέο Google+ θέμα στο Gmail

Με την έλευση του Google+ τις προηγούμενες μέρες σίγουρα θα παρατηρήσατε αρκετές αλλαγές από πλευράς design που προωθεί η Google στις υπηρεσίες της. Πρώτα ήρθε η μαύρη μπάρα στο πάνω μέρος του browser, έπειτα η σελίδα της αναζήτησης και τις τελευταίες αλλαγές δέχθηκε το Google Calendar. Όλα, εννοείται, στα χρώματα του Google Plus, της νέας υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης της Google.

Το Gmail φαίνεται να έμεινε λίγο πίσω ως προς τον νέο σχεδιασμό και αυτό γιατί βρίσκεται σε δοκιμαστικό ακόμα στάδιο από τους τεχνικούς της εταιρείας ώστε να πετύχουν το καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Μέχρι όμως να τελειοποιηθεί το νέο design, μπορείτε να πάρετε μια γεύση χρησιμοποιώντας ένα από τα δύο δοκιμαστικά θέματα (themes) που διέθεσε η Google σε όλους.

1. Πατήστε στον τροχό που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε Ρυθμίσεις Mail (Mail Settings).

2. Μεταβείτε στην καρτέλα Θέματα (Themes).

3. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρείτε 2 νέα θέματα με τα ονόματα Προεπισκόπιση (Preview) και Προεπισκόπηση (Preview) (Dense).

4. Κάντε κλικ σε ένα από τα 2 και θα έχετε αμέσως το καινούριο στυλ στο Gmail σας.

Σας αρέσει;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*