Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Dropbox

Δείτε πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του Dropbox λογαριασμού σας εύκολα και γρήγορα.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν αναφορές σχετικά με τη διαρροή Dropbox λογαριασμών, αν και η εταιρεία δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Όπως και να έχει, αν έχετε λογαριασμό στο Dropbox καλό θα ήταν να αλλάξετε το συντομότερο δυνατό τον κωδικό πρόσβασης για να μειώσετε τις πιθανότητες ανεπιθύμητης πρόσβασης από τρίτους.

Γενικότερα, προτείνεται η αλλαγή κωδικών πρόσβασης τακτικά σε εφαρμογές και online υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και αποθηκεύετε προσωπικά και κρίσιμα δεδομένα.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Dropbox

Αφού συνδεθείτε στο Dropbox μέσα από τον browser, πατήστε στο όνομα του λογαριασμού σας που βρίσκεται πάνω δεξιά και έπειτα στην επιλογή Settings.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Dropbox

Στη σελίδα ρυθμίσεων, μεταβείτε στην καρτέλα Security και πατήστε στην επιλογή Change password.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Dropbox

Έπειτα, πληκτρολογήστε τον τρέχον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο πρώτο πεδίο, το νέο σας κωδικό στο δεύτερο πεδίο και πατήστε στο κουμπί Change password για να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Dropbox

Αυτό ήταν! Ο κωδικός πρόσβασης στο Dropbox έχει πλέον αλλάξει και θα λάβετε την αντίστοιχη ειδοποίηση στο inbox σας που θα σας ενημερώνει για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Βέβαια, θα χρειαστεί να συνδεθείτε εκ νέου με τον κωδικό πρόσβασης σε όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε σε άλλους υπολογιστές, smartphones ή tablets.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*