Πώς να προσθέσετε όλες τις ανοιχτές καρτέλες στους σελιδοδείκτες σε Chrome, Firefox, Internet Explorer και Opera

Πολλές φορές ανοίγουμε αρκετές καρτέλες στον browser καθώς ψάχνουμε στο internet για ένα θέμα που μας ενδιαφέρει και δε θα ήταν και ιδιαίτερα πρακτικό να προσθέτουμε όλες αυτές τις καρτέλες στους σελιδοδείκτες (bookmarks) του browser μία προς μία για μελλοντική χρήση. Σε όλους τους σύγχρονους browsers, όπως ο Chrome, ο Firefox, ο Internet Explorer και ο Opera, υπάρχει η επιλογή να προσθέσουμε όλες τις ανοιχτές καρτέλες που υπάρχουν στον browser, απλά με ένα κλικ. Έτσι, αυξάνουμε την παραγωγικότητα μας καθώς επίσης γλιτώνουμε αρκετό χρόνο για την αποθήκευση των σελιδοδεικτών.

Google Chrome

Πατήστε δεξί κλικ σε μια από τις ανοιχτές καρτέλες και επιλέξτε Δημιουργία σελιδοδείκτη για όλες τις καρτέλες (Bookmark all tabs) από το μενού που θα εμφανιστεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό των πλήκτρων CtrlShiftD από το πληκτρολόγιο.

Αμέσως μετά, επιλέξτε την τοποθεσία αποθήκευσης των σελιδοδεικτών από το παράθυρο που θα εμφανιστεί και πατήστε ΟΚ.

Mozilla Firefox

Όπως και στον Chrome, πατήστε δεξί κλικ σε μια από τις ανοιχτές καρτέλες και επιλέξτε Όλες οι καρτέλες σε σελιδοδείκτη (Bookmark All Tabs) από το μενού που θα εμφανιστεί ή χρησιμοποιήστε το συνδυασμό των πλήκτρων CtrlShiftD.

Αμέσως μετά επιλέξτε την τοποθεσία αποθήκευσης των σελιδοδεικτών (bookmarks) και πατήστε Προσθήκη σελιδοδεικτών (Add Bookmarks).

Internet Explorer

Πατήστε το πλήκτρο Alt για να εμφανιστεί το μενού επιλογών του browser, μεταβείτε στην κατηγορία Αγαπημένα (Favorites) και επιλέξτε Προσθήκη τρεχουσών καρτελών στα Αγαπημένα (Add current tabs to favorites).

Αμέσως μετά, επιλέξτε την τοποθεσία αποθήκευσης των καρτελών και πατήστε Προσθήκη (Add).

Opera

Εδώ, τα πράγματα είναι αδικαιολογήτως πιο περίπλοκα. Θα χρειαστεί να ανοίξετε τη Διαχείριση σελιδοδεικτών (Manage Bookmarks), είτε ακολουθώντας τη διαδρομή OperaΣελιδοδείκτες (Bookmarks) – Διαχείριση σελιδοδεικτών (Manage Bookmarks), είτε με το συνδυασμό των πλήκτρων CtrlShiftB.

Έπειτα, πατήστε δεξί κλικ στον κενό χώρο και επιλέξτε Προσθήκη όλων των ανοιχτών σελίδων στους σελιδοδείκτες (Bookmark All Open Pages) από το μενού που θα εμφανιστεί.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*