Κατεβάστε το ISO των Windows 10 Build 9879

Κατεβάστε το αρχείο ISO για το Build 9879 των Windows 10 Technical Preview στον υπολογιστή σας για να δοκιμάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Με τη διάθεση του Build 9879 των Windows 10 η Microsoft δίνει τη δυνατότητα λήψης του ISO εγκατάστασης. Μέχρι πρότινος, θα έπρεπε να είχατε εγκαταστήσει την πρώτη έκδοση και έπειτα να αναβαθμιστείτε σε νεότερο build μέσω της αντίστοιχης επιλογής στα PC Settings.

Όπως είναι φυσικό, η λήψη του ISO γλυτώνει χρόνο και κόπο. Αν σκοπεύετε να δοκιμάσετε τα Windows 10 κατεβάστε το ISO και επιλέξτε με ποιο τρόπο θα το χρησιμοποιήσετε, σε ένα virtual machine, σε dual boot, ή όπως αλλιώς επιθυμείτε.

Download Windows 10 Build 9879 Enterpise ISO

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στη σελίδα της Microsoft για να κατεβάσετε το Build 9879 των Windows 10 στον υπολογιστή σας. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση που ζητηθεί, για την ενεργοποίηση της δοκιμαστικής έκδοσης, χρησιμοποιείστε το Product Key PBHCJ-Q2NYD-2PX34-T2TD6-233PK.

Μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για δοκιμαστική έκδοση και φροντίστε να κρατήσετε τα απαραίτητα backup των δεδομένων σας πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Εναλλακτικά, στο αντίστοιχο άρθρο θα δείτε τι νέο φέρνει το Build 9879 των Windows 10 σε περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα δοκιμής.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*