6 νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου στα Windows 10 Technical Preview

Δείτε τις 6 νέες συντομεύσεις των Windows 10 Technical Preview που θα διευκολύνουν τις δοκιμές σας χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο.

Σε κάθε έκδοση των Windows υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος συντομεύσεων από το πληκτρολόγιο και κάθε δυνατός συνδυασμός των πλήκτρων μπορεί να αντικαταστήσει ενέργειες που μπορούν να γίνουν με το ποντίκι ή την αφή. Στα Windows 10 προστέθηκαν ακόμη 6 νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διευκολύνετε και να απλοποιήσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τη δοκιμαστική έκδοση.

Οι 6 νέες συντομεύσεις των Windows 10 Technical Preview

  • Καρφίτσωμα παραθύρου: Win + Αριστερό βελάκι ή Δεξί βελάκι (μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα επάνω – κάτω βελάκια για καρφίτσωμα σε 4 μέρη)
  • Εναλλαγή σε πρόσφατο παράθυρο: Alt + Tab
  • Task View: Win + Tab
  • Δημιουργία νέου virtual desktop: Win + Ctrl + D
  • Κλείσιμο τρέχον virtual desktop: Win + Ctrl + F4
  • Εναλλαγή virtual desktop: Win + Ctrl + Αριστερό βελάκι ή Δεξί βελάκι

Φυσικά, με την προσθήκη περισσότερων νέων χαρακτηριστικών που θα δούμε σε επόμενα updates της δοκιμαστικής έκδοσης αναμένονται να υπάρχουν ακόμη περισσότερες συντομεύσεις για το πληκτρολόγιο. Για την ώρα, αυτές είναι οι νέες 6 συντομεύσεις. Εννοείται ότι οι συντομεύσεις που χρησιμοποιούσατε ήδη λειτουργούν κανονικά.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*