Πώς να δώσετε feedback στη Microsoft για τα Windows 10 Technical Preview

Δείτε πώς να δώσετε feedback στη Microsoft για τα Windows 10 Technical Preview αναφέροντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Με τη δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 η Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους testers να πουν τη γνώμη τους για τα νέα χαρακτηριστικά, να αναφέρουν προβλήματα και δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει και γενικότερα την εμπειρία χρήσης της νέας έκδοσης.

Θέλετε να δώσετε και εσείς το δικό σας feedback στη Microsoft; Δείτε πώς να το κάνετε στις παρακάτω οδηγίες.

Στην έκδοση Technical Preview των Windows 10 που έχετε εγκαταστήσει βρίσκεται προ-εγκατεστημένη μία εφαρμογή με το όνομα Windows Feedback. Θα τη βρείτε καρφιτσωμένη στο Start menu, διαφορετικά χρησιμοποιήστε την αναζήτηση για να το βρείτε.

Πώς να δώσετε feedback στη Microsoft για τα Windows 10 Technical Preview

Ανοίγοντας την εφαρμογή Windows Feedback θα δείτε ότι χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες μέσα από τις οποίες μπορείτε να δώσετε το αντίστοιχο feedback. Όλες οι πληροφορίες που πρόκειται να αποστείλετε θα παραδοθούν στη Microsoft προς εξέταση.

Πώς να δώσετε feedback στη Microsoft για τα Windows 10 Technical Preview

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Επιλέγετε την κατάλληλη κατηγορία, έπειτα στο κουμπί New feedback, πληκτρολογείτε την κριτική σας και πατώντας στο κουμπί Send η κριτική σας θα είναι διαθέσιμη τόσο στη Microsoft όσο και στους υπόλοιπους χρήστες.

Πώς να δώσετε feedback στη Microsoft για τα Windows 10 Technical Preview

Παράλληλα, εμφανίζονται οι κριτικές άλλων χρηστών που έχουν γίνει ήδη. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε παρόμοιο πρόβλημα ή η κριτική σας ταιριάζει με κάποια άλλη μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί Me too! για να δηλώσετε τη ψήφο σας για την εκάστοτε περίπτωση.

Πώς να δώσετε feedback στη Microsoft για τα Windows 10 Technical Preview

Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να δημιουργηθεί μία τεράστια βάσης κριτικών και προβλημάτων που θα αναφερθούν από τους χιλιάδες testers παγκοσμίως. Το μόνο που μένει μετά είναι να αξιολογηθεί σωστά από τους ανθρώπους της Microsoft και να διορθώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα έχουν αναφερθεί πριν από την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10.

Τέλος, κατά τη χρήση των νέων χαρακτηριστικών των Windows 10 θα εμφανίζονται ορισμένες ειδοποιήσεις που σας ζητούν τη γνώμη και κριτική σας από την προσωπική σας εμπειρία. Πατώντας στην ειδοποίηση θα έχετε επίσης τη δυνατότητα αποστολής της κριτικής σας στη Microsoft.

Προσωπικά, θεωρώ αυτή την κίνηση της Microsoft ιδιαίτερα θετική τόσο για την ίδια όσο και για τους μελλοντικούς χρήστες της νέας έκδοσης. Οι testers των δοκιμαστικών εκδόσεων των Windows είναι σε μεγάλο βαθμό άτομα που ενδιαφέρονται για τα Windows και θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε νέα έκδοση. Δίνοντας τους το προνόμιο να ασκούν κριτική κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών εκδόσεων πιστεύω ότι λειτουργεί για το καλό όλων.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*