Κατεβάστε τα Windows 10 Technical Preview (download links)

Η δοκιμαστική έκδοση Technical Preview των Windows 10 είναι διαθέσιμη για όλους. Δείτε πώς να την κατεβάσετε.

Όπως υποσχέθηκε η Microsoft μετά την παρουσίαση των Windows 10, η νέα έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη για download σε enthusiasts, developers και IT Pros για να δοκιμάσουν και να τεστάρουν όλες τις αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά της επόμενης έκδοσης των Windows.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, δείτε παρακάτω πώς να κατεβάσετε την αντίστοιχη έκδοση ISO για να προχωρήσετε έπειτα στην εγκατάσταση ή αναβάθμιση στη δοκιμαστική έκδοση Technical Preview.

Download Windows 10 Technical Preview και συμμετοχή στο πρόγραμμα Windows Insiders

Με τη νέα δοκιμαστική έκδοση, η Microsoft λάνσαρε το πρόγραμμα Insiders που σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε ενεργά στην αποστολή σχολίων για προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να πείτε την άποψη σας για τα χαρακτηριστικά που σας αρέσουν ή όχι.

Για το λόγο αυτό, προτείνεται να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Windows Insiders (http://insider.windows.com/) πριν κατεβάσετε το ISO εγκατάστασης των Windows 10. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας. Αμέσως μετά την εγγραφή θα μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση Technical Preview των Windows 10 στον υπολογιστή σας.

Direct links για την Αγγλική έκδοση των Windows 10 Technical Preview

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας στον υπολογιστή σας το αντίστοιχο αρχείο ISO των Windows 10 για να εγκαταστήσετε την έκδοση Technical Preview στον υπολογιστή σας.

Download Windows 10 Technical Preview (x86) 32 bit (2.9 GB ISO)

Download Windows 10 Technical Preview (x64) 64 bit (3.8 ISO)

Εδώ θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα ISO μαζί με τα SHA-1 hash values σε περίπτωση που θέλετε να επιβεβαιώσετε το αρχείο που θα κατεβάσετε.

Σε περίπτωση που σας ζητηθεί το Product Key κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιήστε το παρακάτω:

NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR[/do]

Να σημειώσουμε ότι η Technical Preview των Windows 10 είναι διαθέσιμη στις γλώσσες Αγγλικά, απλοποιημένα Κινέζικα και Πορτογαλικά Βραζιλίας. Προφανώς, θα χρησιμοποιήσετε την Αγγλική έκδοση των Windows 10, εκτός βέβαια αν και τα κινέζικα είναι το ατού σας.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*