Πρόσθετες επιλογές στο μενού “Αποστολή προς”

Όταν κάνουμε δεξί κλικ πάνω σε ένα οποιοδήποτε αρχείο, φάκελο, συντόμευση έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το μενού “Αποστολή προς” (Send To) και από εκεί να επιλέξουμε την ενέργεια που επιθυμούμε όπως να το στείλουμε στην Επιφάνεια Εργασίας, στα Έγγραφα, στους σκληρούς δίσκους, κτλ όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

Υπάρχει η δυνατότητα να επεκτείνουμε τις επιλογές του μενού ακόμα παραπέρα πολύ εύκολα. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που περιγράφηκε πρότινος, απλά αυτή τη φορά έχουμε κρατημένο το κουμπί Shift από το πληκτρολόγιο όταν κάνουμε δεξί κλικ. Όπως θα παρατηρήσετε και στην εικόνα που ακολουθεί, οι επιλογές είναι αρκετές περισσότερες τώρα αφού έχουν προστεθεί στην λίστα όλοι οι φάκελοι που αντιστοιχούν στον εκάστοτε χρήστη όπως Η μουσική μου, Οι εικόνες μου, Επαφές, Λήψεις, Συνδέσεις, Τα βίντεο μου, κτλ.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*