Πώς να κλείσετε όλα τα ανοιχτά παράθυρα του Firefox με μία κίνηση

Πολλές φορές, καθώς σερφάρετε στο internet, τυχαίνει να ανοίγετε διαφορετικά παράθυρα (instances) του Firefox με δεκάδες καρτέλες στο καθένα, για καλύτερη οργάνωση των σελίδων που επισκέπτεστε. Ωστόσο, όταν έρθει η στιγμή που θέλετε να κλείσετε όλα τα παράθυρα και τις καρτέλες, πατώντας το κουμπι Χ στην πάνω δεξιά γωνία του browser, εμφανίζεται η επιβεβαίωση για το κλείσιμο κάθε ανοικτού παραθύρου, μία διαδικασία που αρκετοί τη βρίσκουν κουραστική στο τέλος της ημέρας.

Φυσικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το παράθυρο επιβεβαίωσης κάθε φορά που επιχειρείτε να κλείσετε ένα παράθυρο του Firefox ξετικάροντας την ανάλογη επιλογή, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα. Θα χρειαστεί όμως να επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε παράθυρο που επιθυμείτε να κλείσετε.

Ένας ακόμα πιο γρήγορος τρόπος για να κλείσετε όλα τα ανοικτά παράθυρα και καρτέλες με μία μόνο κίνηση είναι πατώντας στην επιλογή Έξοδος (Exit) από το μενού επιλογών του Firefox, σε ένα οποιοδήποτε παράθυρο του browser.

Έτσι, δε θα χρειαστεί ούτε να επιβεβαιώνετε την ενέργεια κλεισίματος αλλά και ούτε να κλείνετε ένα-ένα όλα τα ανοικτά παράθυρα.

Δοκιμάστε το!

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*