Πώς να αποκρύψετε τις ενημερώσεις στο Windows Update

1. Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου και κλικάρετε στο εικονίδιο του Windows Update. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε Windows Update στο πεδίο της Αναζήτησης (Search box) του μενού Έναρξη (Start Menu).

2. Δείτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις για τον υπολογιστή σας πατώντας στον σύνδεσμο (link) που αναφέρει πόσες ενημερώσεις είναι διαθέσιμες, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

3. Πατήστε δεξί κλικ πάνω στην ενημέρωση που θέλετε να “κρύψετε” και έπειτα επιλέξτε Απόκρυψη Ενημέρωησης (Hide Update).

4. Αν εμφανιστεί η προειδοποίηση από τον UAC πληκτρολογήστε τον κωδικό του Διαχειριστή (Administrator password).

5. Θα παρατηρήσατε ότι η συγκεκριμένη ενημέρωση που μόλις αποκρύψατε έχει “γκριζάρει”. Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για να αποκρύψετε και άλλες ενημερώσεις και αφού τελειώσετε πατήστε ΟΚ.

6. Πλέον το Windows Update δεν θα σας προτρέψει ξανά για την εγκατάσταση των ενημερώσεων που μόλις αποκρύψατε.

off-the-record (για τους φίλους που έχουν αποκτήσει τα Windows 7 με πλάγιο τρόπο):
Με αυτό τον απλό τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από το άγχος μη τυχόν και εγκαταστήσετε κατά λάθος την ενημέρωση που ελέγχει την γνησιότητα των Windows 7 (KB971033), αφού θα την βρείτε και θα την αποκρύψετε ώστε να μην σας ενοχλήσει ξανά.
Δεν επικροτούμε σε καμία περίπτωση την χρήση “πειρατικών” εκδόσεων.[/do]
About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

1 Comment

  1. Καλησπερα,μετα την ολοκληρωση της εγκαταστασης μου βγαζει μαυρη οθονη και σταματαει,ουτε η μνημη τρεχει ουτε τιποτα.Το φορματ εγινε απο stickaki.Τι μπορει να φταιει?Κανει 2 επανεκκινησεις και μετα μαυρη οθονη.
    εχω κανει ολα τα βηματα κανονικα,δηλ.μετα το restart,πηγαινω στα bios,επιλεγω boot απο τον δισκο,βγαζω το στικακι,μετα το logo των wind επικρατει μαυρη οθονη,μονο ο κερσορας δουλευει και τπτ αλλο.Το αφισα επιτηδες κανα 30′ μπας και δειξει κατι,αλλα τπτ,ουτε η μνημη δεν δειχνει οτι κανει κατι,οτι τρεχει καποιο προγραμμα…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*