Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης στο IObit Uninstaller 4

Δείτε πώς να αλλάξετε τη γλώσσα εμφάνισης του IObit Uninstaller σε Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά ή οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε.

Για αρκετούς είναι πολύ σημαντικό να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα αγαπημένα τους προγράμματα στη μητρική ή όποια γλώσσα τους είναι ευκολότερο να κατανοήσουν. Για άλλους είναι τα Ελληνικά, για άλλους τα Αγγλικά ή τα Γερμανικά. Σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της γλώσσας εμφάνισης.

Το IObit Uninstaller 4 είναι διαθέσιμο σε αρκετές διαφορετικές γλώσσες και μπορείτε να επιλέξετε αυτή που επιθυμείτε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Η προεπιλεγμένη γλώσσα είναι τα Αγγλικά, ωστόσο μπορείτε πολύ εύκολα να την αλλάξετε στα Ελληνικά.

Αλλαγή της γλώσσας εμφάνισης στο IObit Uninstaller 4

Στο συγκεκριμένο tutorial θα δείτε τη διαδικασία αλλαγής γλώσσας από τα Αγγλικά στα Ελληνικά. Προφανώς, τα ίδια βήματα ισχύουν για την αλλαγή σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε.

Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης στο IObit Uninstaller 4

Αφού ανοίξετε το IObit Uninstaller 4 στον υπολογιστή σας, πατήστε στο κουμπί του μενού (αυτό με τις τρεις οριζόντιες γραμμές και το μικρό βέλος που δείχνει προς τα κάτω) και έπειτα πατήστε στην επιλογή Settings (Εργαλεία).

Στο παράθυρο των ρυθμίσεων που θα ανοίξει, επιλέξτε τη γλώσσα εμφάνισης που επιθυμείτε στην ενότητα Current Language (Τρέχουσα Γλώσσα) και πατήστε στο κουμπί OK για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή γλώσσας.

Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης στο IObit Uninstaller 4

Αυτό ήταν! Η αλλαγή γλώσσας γίνεται απευθείας χωρίς να χρειαστεί να επανεκκινήσετε το IObit Uninstaller και πλέον μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στα Αγγλικά, τα Ελληνικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θέλετε.

Αλλαγή γλώσσας εμφάνισης στο IObit Uninstaller 4

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*