Εμφανίστε τα κρυμμένα εικονίδια των επεκτάσεων στον Chrome

Αν χρησιμοποιείτε τον Chrome για την περιήγηση σας στο internet το πιο πιθανό είναι να έχετε εγκαταστήσει διάφορες επεκτάσεις (extensions) για ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης του browser. Ανάλογα με τον τύπο τους αλλά και την εργασία που επιτελούν, οι επεκτάσεις πολλές φορές προσθέτουν ένα εικονίδιο/κουμπί στο πάνω δεξί μέρος του Chrome για γρήγορη πρόσβαση στις επιλογές που προσφέρουν. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης των κουμπιών αυτών, σε περίπτωση που σας “ενοχλούν”, ωστόσο δεν είναι αρκετά ξεκάθαρο πώς μπορείτε να τα εμφανίσετε ξανά στο προσκήνιο.

Όπως ήδη γνωρίζετε για να αποκρύψετε το εικονίδιο μιας επέκτασης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε δεξί κλικ στο εικονίδιο και να επιλέξετε Απόκρυψη κουμπιού (Hide button) από το μενού που θα εμφανιστεί.

Για να εμφανίσετε ξανά το εικονίδιο θα χρειαστεί αρχικά να μεταφερθείτε στην καρτέλα Επεκτάσεις (Extensions) των ρυθμίσεων του Chrome, ακολουθώντας τη διαδρομή Εργαλεία (Tools) – Επεκτάσεις (Extensions), όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Εδώ, βρείτε την επέκταση, της οποίας το εικονίδιο θέλετε να εμφανίσετε, πατήστε στο βελάκι που βρίσκεται στα αριστερά του ονόματος για να εμφανίσετε τις πρόσθετες επιλογές και κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση κουμπιού (Show button).

Αυτό ήταν!

Διαβάστε περισσότερα για τις επεκτάσεις και τη διαχείριση τους στον Chrome.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*