Δωρεάν η αναβάθμιση στα Windows 10

Η αναβάθμιση στα Windows 10 θα είναι δωρεάν από τα Windows 7, Windows 8/8.1 και Windows Phone 8.1.

Είναι μία από τις πρώτες ερωτήσεις που έρχονται στο μυαλό όλων όταν γίνεται μία συζήτηση για τα Windows 10, την επόμενη έκδοση του λειτουργικού μετά τα Windows 8.1. Η Microsoft έδωσε τέλος στις φήμες και ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση στα Windows 10 θα είναι δωρεάν για το μεγαλύτερο ποσοστό υπολογιστών εκεί έξω. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Windows 10, δωρεάν αναβάθμιση για πάντα

Από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των Windows 10, που προς το παρόν παραμένει άγνωστη, οι κάτοχοι υπολογιστών με Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 και Windows Phone 8.1 θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το λειτουργικό στη νέα έκδοση, τα Windows 10, δωρεάν.

Η δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 θα λειτουργεί ως «προσφορά» καθώς θα ισχύει μόνο για ένα χρόνο από την ημερομηνία διάθεσης της νέας έκδοσης. Αυτό σημαίνει ότι για να αποκτήσετε τα Windows 10 δωρεάν θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας, διαφορετικά ενδεχομένως να χρειαστεί να πληρώσετε. ΟΚ, ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα για να το πάρετε απόφαση.

Δωρεάν η αναβάθμιση στα Windows 10

Αφού αναβαθμιστείτε στα Windows 10, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις επόμενες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν δωρεάν χωρίς κανένα κόστος για όσα χρόνια θα χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας.

Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η Microsoft θέλει από όλους να αναβαθμιστούν στα Windows 10 και η δωρεάν διάθεση είναι μία πολύ καλή πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί κανείς. Ακόμη και οι «σκληροπυρηνικοί» υποστηρικτές των Windows 7 έχουν πλέον λόγο να βλέπουν με χαρά αυτή την κίνηση. Μη ξεχνάμε ότι τα Windows 7 είναι ήδη 5 χρονών.

Τι λέτε; Θα αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας στα Windows 10 όταν κυκλοφορήσουν;

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*