Διαθέσιμη η beta έκδοση του Service Pack 1 για τα Windows 7

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες η beta έκδοση του Service Pack 1 για τα Windows 7 το οποίο, όπως όπως έχουμε συνηθίσει άλλωστε με προηγούμενες εκδόσεις των Windows, έρχεται να δώσει λύσεις σε προβλήματα συμβατότητας, απόδοσης και αξιοπιστίας του λειτουργικού.

Συγκεκριμένα, η δοκιμαστική αυτή έκδοση περιέχει 17 security updates και 456 hotfixes που βελτιώνουν το backend των Windows 7 και όχι τόσο το περιβάλλον εργασίας του χρήστη, οπότε μην περιμένετε να δείτε καινούρια χαρακτηριστικά και σημαντικές αλλαγές στο user interface. Το SP1 beta είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά και Ισπανικά και η ημερομηνία λήξης του είναι στις 30 Ιουνίου 2011. Αυτό σημαίνει ότι αν το δοκιμάσετε θα πρέπει να απεγκαταστήσετε πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς δεν θα δίνετε η δυνατότητα upgrade από την beta στην τελική έκδοση του SP1.

Το SP1 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2011. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την σελίδα της Microsoft. (Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον Hotmail λογαριασμό σας, καθώς και να απαντήσετε σε κάποιο ερωτηματολόγιο πριν το κατεβάσετε).

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*