Το Android 2.2 Froyo στο HTC Desire είναι γεγονός

Από τις 15:00 χθες το μεσημέρι είναι πλέον διαθέσιμη η καινούρια ανανεωμένη έκδοση 2.2 του λειτουργικού Android με κωδική ονομασία Froyo (Frozen Yogurt), για όλους τους κατόχους HTC Desire κινητών. Το Desire είναι το πρώτο κινητό μετά από το Nexus One που παίρνει επίσημα την αναβαθμισμένη έκδοση, και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα smartphones από τον επόμενο μήνα.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που συναντάμε στο Froyo είναι εγγραφή video 720p, App Share widget, HTC Caller ID, καλύτερο πολυγλωσσικό πληκτρολόγιο, καθώς και θα υπάρχει η δυνατότητα συγχρονισμού με το iTunes.

Το update είναι περίπου 90 MB οπότε θα ήταν καλό να το κατεβάσετε μέσω Wi-Fi και η διαδικασία εγκατάστασης διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά οπότε φροντίστε η μπαταρία σας να είναι φορτισμένη. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ η καινούρια έκδοση (ναι, πήρα το Desire μόλις πριν κάτι μέρες), αν και την προηγούμενη δεν πρόλαβα να την εξετάσω διεξοδικά όσο θα ήθελα. Οι δικές σας εντυπώσεις; Σας άρεσε; Είχατε προβλήματα;

Ίσως να γράψω και ένα review για το HTC Desire, αν προλάβω πριν πάω στρατό. Θα δούμε.

About Δημήτρης Τόνιας 1370 Articles
Ο Δημήτρης Τόνιας είναι ο δημιουργός του Techster.gr. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Microsoft Certified Professional με τους τίτλους MCSA σε Windows Server 2012 και Windows 8.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*